top of page

Outreach week 2: jeugdkamp

Afgelopen week heb ik met mijn team mogen deelnemen aan een jeugdkamp met zo'n 200 jongeren (en daarnaast veel kinderen)! Er werden veel lectures gegeven met als hoofdthema 'knowing and understanding God's purpose of life' over onderwerpen die ook tijdens mijn lectures fase zijn besproken. Als team hadden we de gelegenheid om voor de lectures iets te doen waaronder een dans, een skit en het delen van testimonies. Daarnaast hadden we de tijd om relatie op te bouwen met tieners en binnen die relaties de ruimte hebben om waarheden in hun levens te spreken!


Tijdens deze week hebben we veel van de cultuur meegekregen, onder andere door het meerdere malen langdurig uitvallen van stroom, 2 dagen lang geen water hebben (en dus geen normale wc of douche = douchen in de regen), tijd is geen ding, standaard avondeten om 11 uur savonds, een varken eten waarvan we de slachting diezelfde dag nog zagen en een gemiddelde nachtrust hebben van 5 uur door een veel te vol programma! Het was een echte PNG ervaring en het heeft ons als team dichter bij elkaar gebracht. We hebben God zien werken in de tieners die bemoedigd waren om hun leven steeds meer te gaan leven zoals Jezus!


Dinsdag vertrekken we naar het dorpje Gaire en we zullen daar 3 weken verblijven! Ik ben erg enthousiast om te zien wat God allemaal nog meer gaat doen aankomende weken!


Fijne week allemaal en spread some joy deze week! ✨



61 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Graduation!

Post: Blog2_Post
bottom of page